Yrittäjien kuntabarometri mittaa kuntien ja yrittäjien yhteistyötä - Kuntaliitto kartoittaa kuntajohdon näkemyksiä

kuntabarometri

Kuntaliitto kartoittaa kuntajohdon näkemyksiä elinkeinopolitiikasta, siihen liittyvistä onnistumisista ja kehittämiskohteista. Kysely toteutetaan osana Suomen Yrittäjien Kuntabarometri 2020 -kyselyä.

Suomen Yrittäjät on mitannut kuntien elinkeinopolitiikan onnistumista joka toinen vuosi yrittäjille suunnatulla Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyllä. Tänä vuonna kysely on uudistunut ja nimeksi on vaihtunut Yrittäjien kuntabarometri. Kuntajohdon näkemysten lisäksi kartoitetaan perinteiseen tapaan yrittäjien kokemuksia kuntien ja yrittäjien yhteistyöstä sekä elinkeinopolitiikan tilasta valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti.

- On hienoa saada myös kuntajohdon näkemykset esiin sekä osaksi kyselyn tuloksista käytävää keskustelua, sanoo Kuntaliiton Alueet ja yhdyskunnat -yksikön johtaja Jarkko Huovinen.

Kuntajohdolle suunnattu kysely on lähetetty sähköpostilla kuntien ja kaupunkien johtajille sekä keskeisille luottamushenkilöille.

Molempien kyselyjen tulokset julkaistaan Suomen Yrittäjien järjestämässä Kunnallisjohdon seminaarissa 19.-20.5.2020 Helsingissä.

Lisätietoja:

Jarkko Huovinen, Alueet ja yhdyskunnat -yksikön johtaja, Kuntaliitto, p. 040 531 6655, jarkko.huovinen(a)kuntaliitto.fi

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista

Kuntaliiton ratkaisut teknisen toimen osaajapulaan

Teknisen alan työvoimapula on pahenemassa. Kunnista puuttuu kaavoittajia, rakennustarkastajia, kiinteistöinsinöörejä ja rakennuttajia sekä monia muita maankäytön, rakentamisen ja infrapalvelujen ammattilaisia.

Tutustu Kuntaliiton ratkaisuihin!