Palautepyyntö

JHS NNN Paikkatiedon käsitemalli: Rakennukset ja rakenteet palautekierroksella

Julkisen hallinnon tietohallinnon neuvottelukunta (Juhta) ja sen alainen asiantuntijajaosto pyytävät palautetta suositusluonnoksesta JHS NNN Paikkatiedon käsitemalli: Rakennukset ja rakenteet.

Suositus koskee avoimena julkaistavaa kansallisen tason paikkatietoaineistoa ja sen tavoitteena on kehittää rakennusten ja rakenteiden paikkatietojen hallintaa julkisessa hallinnossa. 

Suosituksen käsitemalli koostuu liitteissä esitetyistä osista, jotka ovat: luokitus, valintakriteerit, ominaisuustiedot laatusääntöineen, UML-mallit, geometrioiden muodostamisohjeet ja elinkaarisäännöt.

Palautteet pyydetään antamaan viimeistään 21.10.2018 käyttämällä palautteen antamista varten laadittua verkkolomaketta. Muulla tavoin annettua palautetta ei voida huomioida koosteessa, sillä se muodostetaan automaattisesti tietojärjestelmästä.

Suositusluonnos JHS NNN Paikkatiedon käsitemalli: Rakennukset ja rakenteet sekä sen kuvaus, aineisto ja linkki palautelomakkeeseen löytyvät osoitteesta:

http://www.jhs-suositukset.fi/web/guest/jhs/projects/paikkatiedon-kasitemalli/palautepyynto 

Lisätietoja suositusluonnoksesta antaa tarvittaessa työryhmän editori Pekka Luokkala, pekka.luokkala(at)maanmittauslaitos.fi.

Kuntaliiton asiantuntijat, jotka voivat kertoa lisää

Löydä lisää sisältöä samoista teemoista